Vakantiehuisje nabij Zutphen huren

Natuurpark Calluna is een prachtig, door natuur omgeven, kleinschalig vakantiepark met 20 vakantiehuisjes in Harfsen, Gelderland. Calluna ligt op ongeveer een half uurtje fietsen of een kwartiertje met de auto van Zutphen af. Door deze ligging is Calluna een ideale uitvalsbasis voor een dagje weg naar Zutphen.

Wat is er te doen in Zutphen?

Zutphen is oude Hanzestad. Je zult dan ook veel mooie oude gebouwen tegenkomen. Voor de cultuurliefhebber is er ook genoeg te doen in Zutphen. Een persoonlijke aanrader is Museum Boer Kip. Dit is een unieke stadsboerderij met een bijzonder verhaal. Hier woonde boer-kunstschilder Herman Kip. Hij verzorgde hier schapen en schilderde hij in zijn vrije tijd. Deze boerderij is haast onveranderlijk gebleven sinds de negentiende eeuw. Op deze manier kun je zien hoe zo’n authentieke boerderij eruit ziet, terwijl je de verschillende kunstwerken kunt bewonderen.

Wil je graag weten hoe Zutphen was in de vroege middeleeuwen? Bezoek dan Erve Eme. Erve Eme is een archeologisch openluchtmuseum, een plaats waar de historie weer opleeft. Zo zie je hoe de smid zijn ijzer smeed en leer je hoe je manden vlecht en potten bakt. Helaas is het niet altijd open, maar tijdens Pasen is er een leuke middeleeuwse Paasmarkt!

Zutphen is ook leuk op het water, zo kun je eenvoudig een kano huren en over de Berkel varen. Leuk als je iets actiefs wilt doen! Roei je liever niet zelf? Dan kun je ook altijd een rondvaart doen in een fluisterboot. Als je even lekker wilt winkelen, dan kun je dit ook prima doen in Zutphen. De stad heeft verschillende leuke winkeltjes waar je je lol op kunt. Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in Zutphen en kun je op de meeste parkeerplaatsen gratis parkeren. Je kunt in Zutphen op diverse plekken ook heerlijk een hapje eten en drinken

Onze vakantiehuisjes nabij Zutphen

Natuurpark Calluna beschikt over 19 prachtige vakantiehuisjes, bungalows en bosvilla’s. Bekijk hieronder ons aanbod en kies jouw meest geschikte vakantiehuisje. Fijne vakantie!  

|VAKANTIEHUIZEN|