Natúúrlijk, op Natuurpark Calluna!

Natuurpark Calluna is een prachtig, kleinschalig en rustig vakantiepark in Harfsen, in de Gelderse Achterhoek. Het vakantiepark ligt midden in de natuur, natuur is dan ook overal in en rond Calluna te vinden! U wandelt van het park zo naar de schitterende Gorsselse heide. Of fiets de bossen in richting Vorden, Lochem of de Holterberg! Met het pontje kunt u ook de IJssel oversteken en de Veluwe ontdekken op de fiets.  

Ons vakantiepark in Harfsen ligt tussen Deventer en Zutphen en is hierdoor de ideale combinatie van rust, cultuur en culinaire opties. Voor cultuur kunt u terecht bij talloze kastelen van de Achterhoek, of de prachtige Hanzesteden Deventer en Zutphen. In Gorssel – op fietsafstand – is Museum More zeker een bezoek waard.

Gezellig uit eten? Op loopafstand van het park en in het mooie dorp Gorssel vindt u diverse restaurants naar ieders wens. Meer gedetailleerde informatie over de omgeving vindt u onder het kopje´in de buurte´.

Gelijk boeken

Natuurhuisjes in de Achterhoek in Harfsen, Gelderland

Uw Natuurhuisje in Harfsen, Gelderland

Natuurpark Calluna biedt u prachtige vakantiehuisjes waar u heerlijk tot rust komt in een gezellige cottage of in een prachtige bosvilla, allemaal met riante bostuinen! Bekijk onze natuurhuisjes en kies degene die perfect bij u past.

 

Wees welkom, op Calluna – Natúúrlijk!

Meer informatie