Bosvilla 151

Reserveer direct
Meer informatie

Algemene Informatie

Deze luxe zes-persoons bungalow is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond bevinden zich de entree, badkamer met toilet, ligbad, aparte douche en wastafel, twee-persoonsslaapkamer, woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar terras, en een keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich twee twee-persoonsslaapkamers, waarvan 1 met balkon en een 2e toilet. Naast het gemak van o.a. een oven/magnetron, een vaatwasser, tv en dvd-speler is er een wasmachine en WiFi.

Bosvilla 151 staat op 800 m2 eigen grond. Er zijn twee terrassen, een schuurtje, een inpandige berging en uw auto parkeert u onder een eigen carport. Er is voor kleine kinderen een speeltoestel met schommel en glijbaan en een zandbak met toebehoren beschikbaar. Via het hekje in de achtertuin bereikt u op 5 minuten loopafstand de Gorsselse Heide.

De slaapkamers zijn elk voorzien van twee eenpersoonsbedden met kussen en dekbed. Kinderbedje en kinderstoel zijn in het huisje aanwezig, beddengoed, keukenlinnen en badgoed kan bij de beheerder worden gehuurd. In het huisje zijn gezelschapsspellen, boeken en een sjoelbak aanwezig. Een huisdier is toegestaan. Roken daarentegen niet.

 

- Check-in maandags en vrijdags van 15:00u - 17:00u. Later is mogelijk, alleen op afspraak. 

- Check-out maandags en vrijdags voor uiterlijk 10:30u

Impressie

De faciliteiten van

Vaatwasser Keuken Koelkast Koffiezetapparaat Magnetron Senseo Combimagnetron Boslocatie Parkeerplaats Terras Tuinset BBQ Wi-Fi DVD Speler Televisie (Nederlandse zenders) Wasmachine Campingbedje Kinderstoel Huisdieren toegestaan Afwasmachine Wasmachine en/of droger BBQ gelegenheid Huisdier toegestaan

Omgeving

Golfbaan: 10km Paardrijden: 7.9km Restaurant: 2.6km Stadscentrum: 8.6km Station: 8.5km Supermarkt: 3.5km Tennisbaan: 2.7km Theater - Bioscoop: 2.4km Wandelroute: 50m Welness: 6.6km Zwembad: 4.3km

Ligging van

Reserveren