Cottage 102

Reserveer direct
Meer informatie

Algemene Informatie

Een prachtig vakantiehuisje dat alle rust en comfort biedt om te genieten van de mooie omgeving en even helemaal te ontspannen. Het huisje ligt op een perceel van ongeveer 1.000 m2 met zowel schaduw als zon. Het is ideaal voor 2 volwassenen of een gezin met maximaal 2 kinderen. Ook een huisdier is welkom. De grote tuin is omheind, inclusief een hek voor de ingang.

De indeling is als volgt: een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers (1 met een 2-persoonsbed en 1 met 2 1 persoonsbedden), een badkamer met douche en een aparte wc. De woonkamer biedt via een schuifpui toegang tot een terras. Vrijwel alles is recent gerenoveerd.

Er is een wasmachine, droger, een vaatwasmachine, 4 pits gaskookplaat, combi-oven en koelkast met vriesvak. Koffie kan worden gezet met een senseo-apparaat of met een nespresso apparaat.

In de losstaande schuur kunnen eventueel meegebrachte fietsen staan. Op het terras staat een grote parasol en er is tuinmeubilair. Verder hebt u de beschikking over internet en televisie.

Kortom, alle ingrediënten voor een fijne vakantie zijn aanwezig.

 

- Fietsen, kinderbedjes en –stoelen zijn te huur, graag even vooraf aangeven bij de reservering of telefonisch.

- Check-in maandags en vrijdags van 15:00u - 17:00u. Later is mogelijk, alleen op afspraak. 

- Check-out maandags en vrijdags voor uiterlijk 10:30u

Impressie

De faciliteiten van

TV Wasmachine Wi-Fi Koelkast Koffiezetapparaat Senseo Vaatwasser Vriesvak in koelkast Keuken Boslocatie Parkeerplaats Terras Tuinset Huisdieren toegestaan Afwasmachine Wasmachine en/of droger Huisdier toegestaan

Ligging van

Reserveren