Bosvilla 152

Reserveer direct
Meer informatie

Algemene Informatie

Deze complete 4-persoons bungalow is uitermate geschikt voor mensen met astma en/of allergieën, en ligt op een zeer ruim perceel van 875m2 aan de buitenrand van ons park. Vanuit de tuin met diverse terrassen (zon en schaduw) loop je zo het bos in en de Gorsselse heide op. Zodra je de auto onder de carport parkeert is er alleen stilte en natuur om je heen.

 

Voorzieningen:

Beneden:

Woonkamer met openslaande deuren, hal, wc, keuken en badkamer.

In de zomer van 2022 zijn de ramen in de voorpui vergroot waardoor er vanuit de woonkamer volop contact is met de tuin.

De compleet ingerichte keuken is uitgerust met magnetron-oven-koel/vriescombi-afwasmachine en gaskookplaat.

In de luxe badkamer is ruim plaats voor een dubbel badmeubel, een separate douche en een ligbad.

De hele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Er is bovendien een sfeervolle gashaard voor donkere en killere dagen.

In de berging bevindt zich ook een wasmachine.

Boven:

Er zijn twee ruime slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden . De matrassen zijn begin 2022 vernieuwd. De voorste kamer heeft een balkon met mooi uitzicht over de tuin en de kamer aan de achterkant van het huis heeft een tv en kijkt uit op het bos.

Tevens bevindt zich op de overloop een tweede toilet.

 

Bijzonderheden:

-speelhuisje met glijbaan en zandbak.

-huisdieren zijn helaas niet welkom.

 

In de voortuin is veel ruimte voor de zon ook al ligt het huis midden in de bossen. Schaduw is aan de zij- en achterkant van de tuin voldoende aanwezig.

Impressie

De faciliteiten van

Huisdiervrij Kinderbedje Rookvrij Centrale verwarming Huisdieren niet toegestaan Afwasmachine Wasmachine en/of droger Vriesvak in koelkast Keuken Koelkast Koffiezetapparaat Vaatwasser Tuinset Boslocatie Parkeerplaats Terras Kinderstoel TV Wasmachine Wi-Fi

Omgeving

Golfbaan: 10km Paardrijden: 7.9km Restaurant: 2.6km Stadscentrum: 8.6km Station: 8.5km Supermarkt: 3.5km Tennisbaan: 2.7km Theater - Bioscoop: 2.4km Wandelroute: 50m Welness: 6.6km Zwembad: 4.3km

Ligging van

Reserveren